4/14/2012

masumasu


Masu Rv 12+3 selkeesti jo pyöristynyt, vaikka pieni onkin

7 kommenttia:

 1. Anonyymi4/14/2012

  Oi vähänkö se näkyy jo vähän! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! :) pikku masu vielä, iltasin se aina on paljon pömpömpi kun aamusin en tiedä mistä johtuu kenties siitä kun päivän mittaan syö :)

   Poista
 2. Anonyymi4/16/2012

  Se on sitä alkuturvotusta yleensä (: , mut voi kans johtua siitä jos on syöny paljon :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/17/2012

  Minkä ikänen sun jätkäs on? Kauaan ootte seurustellu? Oliko lapsi suuniteltu juttu? Miten sun vanhemmat otti asian että olet raskaana? On varmasti jännittävää !! Voimia sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ollaan oltu kesällä tasan 3 vuotta yhdessä ja asuttu yhdessä noin 2 vuotta :) vanhempani ottivat asian tosi hyvin ja ovat olleet tukenani päätöksissäni :) Lasta ei ollut suunniteltu etukäteen mutta hän oli erittäin tervetullut emmekä edes suunnitelleet aborttia :)

   Poista
 4. Anonyymi4/17/2012

  elä sano lasta "rääpäleeksi" jotenkin inhottava sana ! tykkään lukea blogiasi, toivottavasti panostat tähän 100% ja kirjottelet voinneistasi yms.. tee ihmeessä videopostaus missä kerrot itsestäsi, nikon ja sinun seurustelusta :) Oot mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta omastakin mielestä rääpäle kuulosti aluksi oudolta mutta nimi tuli ensimmäisestä ultrasta jossa pikkunen oli paljon pienempi kun hänen olisi pitänyt olla silloin mieleeni tuli vain että voi pikku rääpälettä onneksi hänellä on aikaa kasvaa :) yritän kirjotella mahdollisimman usein kaikesta raskauteeni liittyvästä ja ehkä vielä teen jutun minusta ja nikosta :) en kyllä videopostausta :)) mukavaa että pidät blogistani toivottavasti tekstini kiinnostaa sinua jatkossakin ;D!

   Poista