5/09/2012

shoppailua ja solariumia

Eilen oli mukava päivä, heti herättyäni ja syötyäni lähdimme äitin kanssa hakaniemeen näkemään mummiani
joka oli jo kauan aikaa halunnut ostaa minulle jotain vaatetta joka mahtuisi päälleni masun kasvaessa.
Joten menimme Seppälään jossa katselin useita kesämekkoja ja paitoja päädyin kuitenkin silkkiseen kesämekkoon joka ei ole niin kuuma kesällä mekon seurakse valitsin myös poleron.
Silkkinen kesämekko 34,95e + Polero (ei kuvassa) 16,95e

Ostosten jälkeen käytiin vielä syömässä mäkissä. mäkkiruoka ei vieläkään houkuta joten söin vain ranskalaiset ja päärynäsulkaa pirtelön. Syötyämme lähdimme mamin kanssa kotiin jolloin päätimme että nyt pitää saada parveke kesäkuntoon, joten pyysin nikoa purkamaan parvekkeellamme lojuneen pöydän ja viemään sen roskiin. Nostimme parvekkeelta kaikki puulaatat ylös ja niko lakaisi koko parvekkeen sen jälkeen vaihdoimme toisen pöydän partsille heitimme useita kissojen nukkumapaikkana olleita päiväpeittoja roskiin ja nyt parveke näyttää jo paljon tilavammalta. valmis se ei vielä ole haluan sinne kukkia ja jotain muuta kivaa uutta.

Kun partsi oli siivottu päätimme viedä ricon koirasaareen äitin ja nikon kanssa  siellä saa juosta ja uida aivan vapaasti.. ensin rico ei astunut lähellekkään vettä mutta lopulta se ui tyytyväisenä hakemaan keppiä vedestä.

Illala syötyämme niko katseli lätkää telkkarista ja me äitin kanssa päätettiin sit lähteä solariumiin :) jo viime kertaisesta solariumista noin viikko sitten olin saanut rusketus rajat mutta tällä kertaa ne vain voimistui !
Ihanaa että tänä kesänä ei tarvitse mennä rannalle aivan valkoisena vaan olen jo saanut terveennäköisen (mutta en vieläkän ruskean) hehkun iholleni.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi5/19/2012

  onkohan vauva masussa kovin terveellistä mennä solariumiin ottamaan ultraviolettisäteilyä, joka aiheuttaa geneettisiä virheitä soluissa :s

  VastaaPoista
 2. http://www.solarium.fi/cms/?ca=ohjeet

  Normaalin raskauden aikana voi ottaa normaalisti aurinkoa -
  ja käydä solariumissa. Raskaana olevat naiset tuottavat
  kuitenkin hormoneja, jotka aktivoivat pigmentin kehitystä.
  Seuraa siis ihosi ruskettumista ja vähennä auringonottoa
  jos Sinulle tulee häiritseviä pigmenttiläiskiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi5/26/2012

   No hyvä sitten, ajattelin vaan jos et ollut jo ottanut selvää :)

   Poista