7/31/2012

Nyt oleillaan osastolla 42

Tänään oli kontrolli ultra naistenklinikalla josta sitten lähettivät suoraan osastolle vähäisen lapsivesimäärän takia. Täällä siis oleillaan masuasukin kanssa toistaiseksi, Tänään otettiin 2 kertaa vauvan sydänkäyrä joka oli hyvä ja sain myös kortisoonipiikin kypsyttämään vauvan keuhkoja. Huomenna uusi piikki kortisonia ja 3x päivässä sydänkäyrä ja mietitään uudelleen lapsivesipunktion ottamista. Pikkunen painoi nyt vähän alle 600g eli kasvanu 100g viimekäynnistä. Jos lapsen kasvua ei tapahdu täällä tarkkaillussa ollessa käynnistetään synnytys.

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti vauvan kasvussa tapahtuu muutos, ettei hän ihan noin pienenä vielä joutuisi syntymään :/ Jaksamisia :) onko sulle sanottu kauanko sua pidetään tarkkailussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo sanottu mtn siitä kauan joudun olemaan täällä.
   Tänään kuitenki tehtiin lapsivesipunktio koska
   kätilö oli sitä mieltä että kasvu ois nyt kokonaan pysähtynyt.. Tuloksista näkyi heti että ainakin hapen saanti on hyvää mut kaikki yleisimmät kromosomihäiriö tulokset tulee perjantaina ja vähemmän yleiset 2 viikon sisällä. Toivotaan parasta!:)

   Poista
 2. Voi ei, komppaan jenskua ja toivon, ettei pikkuinen joudu noin pienenä syntymään :(
  Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin :)kätilö oli sitä mieltä että ois parempi syntyä jo pikku hiljaa koska kasvu on luultavimmin pysähtyny mutta toivotaan että kasvu jatkuis ja pikkunen sais olla masussa mahd. pitkään !

   Poista
 3. Anonyymi8/02/2012

  itsekkin raskaana olen ja toivon sulle ja tulevalle vauvalle kaikkea hyvää ja jaksamisia! toivottavasti kaikki menee hyvin ja pieni jaksais hetken viellä kasvaa masussa.. <3

  VastaaPoista