11/21/2012

Kyllästynyt oireiluun

Mä tosiaan olen jo niin kyllästynyt tähän "raskaus" Oireiluun. Kuka nyt haluaa kokea raskausoireita jos ei kuitenkaan ole mahdollista olla raskaana? (Tai ainahan on mahdollisuus,sillä mikään ehkäisy ei ole 100% varma)
On se kummallista miten oma mielikin keksii jos jonkin näköistä oiretta vain sillä perusteella että alitajunnassani varmasti haluaisin olla raskaana. Olen lukenut varmaan kaikki mahdolliset raskausjutut netistä ja useimmissa niistä kerrotaan juuri tuosta.. Että mieli kuvittelee oireita, varsinkin jos toivoo olevansa raskaana. Vähän väliä vatsaa nipistelee, sektioarpea vihloo, vatsa tuntuu pinkeältä, ja haamupotkuja tulee silloin tällöin havaittua, pissahätä yllättää keskellä yötä, iltaisin on todella huono olo ja kylmä hiki tekee silloin tuloaan, Ruoka ei kunnolla maistu, mutta kaikki herkut maistuvat, Hajut yököttävät ja koko ajan väsyttää.
Olen ottanut mun ylijäämiä raskausajan vitamiineja sillä neuvolassa sanottiin että niitä voi syödä vaikka ei raskaana olisikaan, saan niistä ainakin kaiken tarpeellisen ja niiden sisältämän raudan pitäisi hieman myös auttaa väsymykseeni. Mutta eikö tähän voi millään tavoin vaikuttaa? Olen yrittänyt jankuttaa itselleni että en voi olla raskaana, enkä edes halua olla sillä lääkärithän kehottivat puoli vuotta väliä sektion jälkeen, jotta vältyttäisiin mahdollisilta komplikaatioilta, mutta ei oireulu ei vaan lopu..
Onko teillä ollut samanlaisia "kuviteltuja" oireita raskaudesta, mutta ette kuitenkaan ole olleet raskaana?
Entäpä mitkä olivat teidän ihan ensimmäiset oireen raskaudesta ennen kuin kuukautiset jäivät pois, tai plussailitte?

15 kommenttia:

 1. Mustakin tuntuu koko ajan, että olisin raskaana. Vaikka mulla on ehkäisykapseli, joka on melko varma ehkäisykeino. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin häiritsevää? Joo noi kapselit ja kierukat on varmaan kyllä varmin ehkäisykeino mitä on.. Toisin kun kondoomi tai E-pilleri varsinkin jos on unohtanut yhdenkin pillerin tai ottanut väärään aikaan.

   Poista
 2. Mulla on ihan samanlainen tunne kokoajan, siis et oisin raskaana vaikkei se todennäköistä olekkaan! :D Sillon aikoinaan kun aloin Jadea oottamaan, niin ensimmäiset oireet tais olla se, et hajut alko ällöttään, oksentelin jatkuvasti ja tissit oli arat, sit jäikin menkat pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän nää tämmöset tuntemukset oikeen tulee? Ja miksi? mulla oli myös noi hajut ja sitten pari viikkoo plussailun jälkeen alko niin huonot olot ettei paljo sängystä voinu nousta.. Tissit ei kyllä olleenkaa aristanu raskauden aikana, eikä edes sen jälkeen, vaikka yleensä menkkojen aikana on kipeät..

   Poista
  2. Hmmm en tiiä, se on kyl jännä miten joillekki ei tuu mitään oireita ja joillekki sit kaikki mahdolliset. Ja et niitä oireita tosiaan on vaikkei oiskaan raskaana! :D Mulla tää tosin taitaa johtuu siitä, et mulla on niiin jäätävä vauvakuume, niin alan kohta varmaan oikeesti kuvitteleenki jo et oon raskaana haha :D

   Poista
  3. Kova on vauva kuume täälläkin suunnassa! Mutta lääkärin mukaan saisimme yrittää vasta helmikuussa :( Eikai auta kun odotella sinne saakka ja kuvitella siihen asti kaikki mailman oireet itselle :DD

   Poista
 3. AI NIIN!!
  Sattuuko kukaan tietämään kauan raskaushormoni pysyy kehossa synnytyksen jälkeen?
  Olen kuullut että jonkun aikaa, ja siitä johtuu useat huonot olot sun muut,
  mutta kellään tiedossa tarkkaa aikaa esim kuukausi? Onko sellaista edes?

  VastaaPoista
 4. tällä hetkellä minusta tuntuu ku oisin raskaana vaikka sellane tuskin on mahdollista, koska ehkäisypuoli on kunnossa. Blogissani on yks teksti (am I pregnant), jossa mä kuvailen noita oireitani. mulla ei oo lasta ja en kyllä mielellään haluiskaan. mut jos mä oisin oikeesti raskaana niin kyllä lapsen pitäisin. :)

  VastaaPoista
 5. Kävin lukemassa tekstisi, on mielenkiintoista että sinullekkin on tullut "raskaus"oireita vaikka et edes haluaisi vielä lasta, Kuin yleensä vauvaa halutessaan rupeaa kuvittelemaan kaikki mahdolliset oireet.. Onko sulla selvinnyt jo mistä oireet johtuvat, Jos R-testikin oli negatiivinen? Onko menkkasi jo alkanut? Voisihan toki olla mahdollista että testi näyttää väärin? Toivottavasti saat haluamiasi vastauksia! Tsemmpiä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. menkat ei oo vieläkään alkanu ja ajattelin kyllä piakkoin käydä lääkärissä jos oireet vaan jatkuvat/pahentuvat. Enkä tiedä, mistä oireilu johtuu.

   Poista
 6. Mullakin ilmenee aina välillä raskausoireita vaikken raskaana nyt 100% varmasti olekkaan (tai niin ainakin oletan että 100% varmasti :D) Kaikkea pahoinvoinnista haamupotkuihin.. ja aina säikähdän ihan hirveesti että en kai nyt taas ole raskaana, pari kertaa paniikin kanssa juossu apteekkiin hakemaan r-testiä ja sit hirveä helpotus kun se näyttää negatiivista. Tälleen kahden alle kolme vuotiaan lapsen yksinhuoltajana uutinen uudesta vauvasta aiheuttais sydärin. Hirveen hämääviä varsinki haamupotkut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uskon että kahden pienen lapsen yksinhuoltajana, uusi raskaus ei oikein innosta, On varmasti tarpeeksi rankkaa kahden lapsen kanssa. Haamupotkut todella on hämääviä, ja tuntuvat aivan aidoilta potkuilta, lie mistä sitten johtuvatkaan.
   Mutta siihen päälle vielä huonot olot ja vessassa ravaamiset sun muut, niin on varmasti pää pyörällä siitä mitä kropassa oikein tapahtuu.

   Poista
 7. Mulla oli ihan aluks semmost jumutust alamahassa just sillai ku ois menkat alkamas mut ne ei vaa tuu vaikka niit kuinka oottaa ja oottaa ja rinnat oli tosi arat. OIkeestaa mä ihan vaa huviksee tein sen koska olin niin 100 varma että mä en raskaana oo mut hupsista ja suprise plussat tuli ja nyt pieni veijari nukkumassa tuolla :) <3
  Mä oon niin pahoillani teijän menetyskestä et mä en oikeestaa voi ees sanoin kuvailla:/<3
  Se ku mä aloin lukemaa sun blogia alusta asti ku mä tän bongasin ni mä en vaa pystyny olla itkemättä. Toi on kauheinta mitä ihmiselle voikaa tapahtua:((
  Voimia teille ja plussaa heti ku vaa mahollista ja toivotaa että seuraava raskaus menee ja päättyy täydellisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitää toivoa parasta :)<3

   Poista
 8. Itse ainakin ennen sitä kauan odotettua plussaa kuvittelin joka kuukausi kaikki mahdolliset raskausoireet, eikä asiaa varmaan yhtään auttanut et piti lukea jatkuvasti kaikkia "plussaus tarinoita". Sit kuitenkin kun se plussa tuli, mulla ei ollut sitä ennen oireen oiretta.. tai no oksentelin muutaman kerran mut luulin sen johtuvan muusta..
  Olinkin melko yllättynyt kun kaks viivaa testiin ilmesty(tein testin vaan ns.varmuuden vuoksi ettei tartte kuvitella mitään kun menkat oli päivän myöhässä:-D) mut heti sen plussa testin jälkeen alkokin järkyttävä pahoinvointi joka kesti viikolle 26. ps.Voimia sulle <3

  VastaaPoista