12/19/2012

Dip dyed hairArvatkaa vaan kuka haluis tälläset hiukset? No niimpä! Mutta en tiedä uskallanko värjätä, vaikka nää kuulemma lähtee tosi helposti pois että väri pysyy tyyliin 10 pesua hiuksissa, Joten nopeasti sais pois jos ei sitten tykkäiskikään..
Esim ^  noi pinkit ja liilat(ko)?  Ei oo mun mielestä kivasti värjätty, musta näyttää tyhmältä jos ne menee
tollee tasasesti. Mielummin silleen kun tossa alimmemmassa kuvassa vasemmalla, että ei oo ihan sellainen tasainen reina vaan vähän tollee liukuu, Tosin värin haalistuminen saattaaa tehdä sen tollaseks epätasaseks.
Mä tykkään kovasti tollasesta hattaran vaaleenpunasesta väristä, mutta en kuitenkaan haluasi lähtee värjäämään siten että kaikki latvat on vaaleanpunaisia, se ei mun mielestä näytä niin kivalta, mutta tollaset raidat tai pienet osiot hiuksissa ois kyllä toooosi kivaa vaitelua, mä kun kyllästyn hiusväreihini tosi usein.


Myös tälläset värikkäät ois aika ihanat tavallaan, mutta toisaalta tulee jotenkin vappu meininki mieleen liian värikkäistä hiuksista :D Vois varmaan vappuna kokeilla?Mitä mieltä te ootte tälläisistä? Onko kokemuksia? 


12 kommenttia:

 1. Must noi ylimmät oli kans parhaat :)
  Ei kokemuksia, mut annoit hyvän idean :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh :D Kerro ihmeessä, minkälaiset tuli jos päätät kokeilla! :)

   Poista
 2. Jotkut oli aika törkeet, mutta noi on tosi hienot, jos on hyvin laitettu. Esimerkiksi ylimmät, tai pari raitaa on hienot. :) Uskon, että sulle sopisi hyvin!

  VastaaPoista
 3. Sulle on haaste minun blogissa!:)
  http://haiidis-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta!:) Mutta valittettavasti joudun jättämään väliin, koska tein juuri samantyylisen haasteen enkä haluaisi tehdä sitä uudestaan jottei blgini täyty samanlaisista haasteista..

   Poista
  2. oi empä huomannukkaan!:)

   Poista
 4. Kokeile pidennyshiuksilla, laitat muutamia osioita..tulis varmasti kivat:) Oon itekki miettinyt hattaranvaaleenpunaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä vois kyllä kokeilla! Mietin vaan että miten ne sopii tähän mun nykyiseen hiusväriin joka on tälläinen kullan vaalea, ruskea, sekava sekoitus :DDDD

   Poista
 5. Anonyymi1/02/2013

  http://www.kpopedia.com/wp-content/uploads/2012/05/g.na-2hot.jpg

  Jos sulla on kerran kullan vaaleat niin eikö tälläiset olisi aika jees? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1/03/2013

  HYVÄ että et saanu lastas........mennentullen panet kaikkia:D mitäköhän sun lapsikin susta ajattelisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän vittua säkin luulet mun seksielämästä tietäväs? :DD
   Mä en tiedä ootko sä vitun tyhmä vai onko sun lukutaidossas puutteita, mutta jos mä oon seurustellu 3,5 vuotta niin ehkä mä en käy panemassa ketään muita :D
   Ja millä vitun oikeudella sä sekotat mun viattoman lapsen mihinkään?
   Mee ittees oikeesti, sun mutsis on varmaan tosi ylpee susta kun näkis miten sä sun vapaa aikas vietät arvostelemalla ihmisiä joita et edes tunne.

   Poista