1/06/2013

Voi vittu! (Näin kauniisti sanottuna)


Olipas ihana tulla blogiin lukemaan kommentteja kun tälläinen pomppaa ensimmäisenä eteen..
Mitähän vittua tämäkin anonyymi luulee mun elämästä tietävänsä? Jos mä oon seurustellu 3,5 vuotta
niin mulla tuskin on tarvetta käyde panemassa kaikkia :D huhuh tällä säälittävällä, elämäänsä kyllästyneellä ihmisellä taisi tulla toooooosi hyvä mieli kun pääs vähän purkautumaan mun kustannuksella!

Anonyymi
1/03/2013
HYVÄ että et saanu lastas........mennentullen panet kaikkia:D mitäköhän sun lapsikin susta ajattelisi
VastaaPoista

Mulle on ihan sama kuinka paljon ihmiset haukkuu tai puhuu paskaa jos se rajoittuu pelkästään muhun,
Mutta pitääkö mun menehtynyt lapsikin sotkea mukaan tälläseen ilkeilyyn? Ei voi muuta sanoa kun että
tosi naurettavaa! Jos on kerta pokkaa kirjoittaa tälläistä niin kirjoittakaa edes omalla nimellänne älkääkä tulko anonyyminä puhumaan paskaa! Suosittelisin teille paskanpuhujille jotain keskustelupalstaa tai vaikka omaa blogia jossa voitte haukkua keskenänne toinen toisianne, Siinäpä olisi teille oikein fiksu tapa viettää tylsää aikaanne, Loukkaamatta ketään muita ihmisiä!
Eräs bloggari kyllä vinkkasi jonkun aikaa sitten että anonyymit eivät ole läheskään niin anonyymejä kun luulevat ja heidän henkilöllisyytensä on selvitettävissä helpommin kun he luulevat!

Noniin eiköhän se ollut sitten siinä.. Mä en todellakaan aijo lukea enää yhtään enempää tällästä paskaa
Mun blogissani, Joten jos tää jatkuu saa anonyymien kommentointi mahdollisuudet lähteä! Harmi vaan kun osa anonyymeistä osaa olla asiallisia, Niin sitten tälläiset pellet pilaa niittenkin kommentointi mahdollisuudet.

21 kommenttia:

 1. Anonyymi1/06/2013

  Kauhee tyyppi, joka on tollee laittanu!!:( Tää sun blogi on ihana ja sä ja niko olisitte varmasti pärjänny tosi hyvin lapsenne kanssa!

  Mä luin kerran yhen "kaverini" blogia ja se vaa haukku siel kaikkii, sillee et toi ykski tyyppi on iha perseest ja nii. Hyvä ettei iha nimeltä maininnu mut kyl sielt jostai kohtii huomas kenestä se puhu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No äläpä vaan mä en ymmärrä mikä ihme siinä on että pitää haukkua ja puhua ihmisistä paskaa, Ja varsinki viel tollee seläntakana, Mun mielestä jos on jotain sanottavaa niin sen voi kyllä sanoa päin naamaa ja ihan omalla nimellään, Jos taas siihen ei ole pokkaa niin sitten jättäkööt sanomatta :)!

   Poista
 2. Anonyymi1/06/2013

  Hirveää! todella törkeää!

  VastaaPoista
 3. No huhhuh! osaa sitä kans olla typeriä ihmisiä olemas! :/

  VastaaPoista
 4. Vinkvink! Anonyymit saa nykyään selville kuka sen on kirjoittanut, jos vaan olet julkaissut / säilyttänyt kommentin! Ne saa laittaa vastaamaan teoistaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siitä oonki kuullu! Luulis loppuvan tollaset kommentit sen jälkeen!

   Poista
 5. Nimet vaa tietoo ja ovelle koputtelee ;D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1/06/2013

  Ei tälläisistä kannata valittää! Näillä ihmisillä ei vain ole parempaa tekemistä kuin arvostella muita, todella naurettavaahan tuo on mutta meitä on ikävä kyllä moneen junaan, joidenkin juna vaan sattuu menemään väärään suuntaan. Älä Saya pilaa päivääsi tällä ihmisellä tai hänen sanomisillaan, sitähän nämä henkilöt juuri haluavat! Olet kaunis ja fiksu nuori nainen, jatka vain kirjoittelua :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi1/06/2013

  sä voit kans valita sen, että hyväksyt kommenttei oli ne sit anoilta tai ei.

  ja hei, olit sanonu siitä et mua ärsyttää et joudut vastaa siihen nicon ikä kysymykseen useasti ja olikohan jotain muutakin, nii laita sellanen usienkysytyt juttu vaik ton kommenttikentän alapuolelle tiiks? :)

  ihanaa ku oot alkanu postaa tänne ja siihen toiseen blogiin! käyn joskus kattoo 4 kertaa päiväs et oks tullu uutta tekstii hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon tosiaan harkinnu sitä, Ja toi ois tosi hyvä idea, mutta en tiedä mitä muuta siihen laittaisin koska muita yhtä useesti kyseltyjä kysymyksiä ei oo tullut, Ja en viittis ihan heittää tonne kommenttiboksin yläpuolelle vaan Niko 25v :DD

   Poista
  2. Anonyymi1/07/2013

   ei mut laittaisit sillai miten moni muukin bloggaaja on tehny esim. usein kysyt kysymykset liittyen suhun ja nikon ikään tai vastaavaa vaikkei nyt oiskaa usien kysytty :)

   Poista
  3. Niin no voisihan sellasen toisaalta tehdäkkin :)

   Poista
 8. ihan oikeesti toi on niin törkeetä tulla haukkumaa ja vielä anonyyminä! Mulla kävi saman tyylinen juttu tässä ku alotin kirjottelee. anonyymiltä tuli niin loukkaavia kommentteja kuten et : sun poikaystäväs pettää sua siellä missä asuu. ja että mä oon ruma ja läski eikä kukaa jaksa kuunnella mun itku juttuja mun blogissa. itsehän tiiän kuka kysessä oli ja siksi muutinki kommenttiasetuksia niin että mä luen ne ensin ja sit julkasen tai en. Mutta eihän tässä kukaan pakota ketään lukemaan blogeja. Jos kerran niin ns paskoja juttuja kirjottelee. Mut iha tosissaa en tunne sua mut mitä oon lukenu sun blogii nii sust ois tullu varmasti tosi hyvä äiti. teil ois ollu kyl hyvä perhe (: älä välitä tollasist paskanjauhajist. ne on joko kateellisii tai muuten vaa niil on vitu paska elämä.! voimii sinne (:

  VastaaPoista
 9. Tuollaiset anonyymit vois miettiä omalle kohdalleen haukkumansa ihmisen menetykset. Ei varmaan heistäkään olisi mukavaa menettää omaa lastaan.
  Älyttömän typerää porukkaaa tuollaiset haukkujat.

  VastaaPoista
 10. Laitoin sinulle tunnustuksen mun blogiin :)

  VastaaPoista
 11. On niin helppoa olla randomi.... itelle ei vielä ole montaa outoa tullut kommentoimaan mutta toi on jo tosi törkee sanominen!!! En tajua mitä tonkin päässä on liikkunut!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi5/24/2013

  Kommentoin nyt anona.. Itse olen vuosi sitten menettänyt lapseni sen takia että sillä oli sairaus minkä takia se ei olisi pystynyt tässä maailmassa elämään. Ja se asia sattui kaikkein eniten, tiedän tasan tarkkaan sen miltä sinusta on tuntunut kun oman lapsen olet menettänyt. Sitä kärsimystä ei kukaan voi tietää ennen kun sen on itse kokenut. Voimia !

  VastaaPoista
 13. Anonyymi1/11/2014

  heippa. oon lukenu sun blogias, oon tosi pahoillani pikkuisesi poismenosta. olen onnellinen, että nyt olet uudelleen raskaana, ja pian saat pitää pikkuista sylissäsi oikeasti <3 älä välitä noista tollaisista paskanjauhajista. omaan blogiini (joka on nyt elänyt kaaaaaauan hiljaiseloa...pitäisi varmaan herättää se jälleen) tuli kerran myös anonyymiltä ihan pelkkää paskaa, joka satutti. Liittyen keskenmenoon, jonka koin, mutta päätin, että en anna tyypille sitä tyydytystä että antaisin hänen tietää sanojen menneen perille ja loukanneen. Sitähän he vain haluavat. He ovat kuin koulukiusaajat, tai juuri syttymässä oleva tulipalo: kipinä on heitetty, jos heität bensaa päälle niin roihu on valmis. Parhaiten heistä selviää sillä, että ei huomioi mitenkään. Anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Usein he ovat joko itse kokeneet vastaavaa ja purkavat pahaa oloaan suhun, tai sitten jotain muuta pahaa on tapahtunut jonka vuoksi he haluavat purkaa kehen vain pystyvät. Sä olet hieno ihminen, ja olit äiti siitä hetkestä lähtien kun pikkuisesi syntyi. Äitiyttä ei vie pois se, jääkö lapsi eloon vai ei. Olet tärkeä <3 Kaikkea hyvää sulle ja perheellesi <3 Tsemppiä <3

  VastaaPoista