4/05/2013

Uusi Banneri

Vihdoinkin sain aikaseksi väsättyä uuden bannerin. Jo pitkään mun on pitänyt laittaa banneriin kuva Tinjasta
mutta en vaan oo saanut mitään aikaiseksi, Tuo ei kuitenkaan vastaa ihan sitä mitä olin suunnitellut mutta saa nyt paremman puutteessa kelvata, ainakin omasta mielestäni tämä nykyinen on paljon kivempi kuin vahna banneri ja blogin ulkoasu jotenkin paljon freshimpi. Mitä mieltä olette?


Ihanaa kuinka kevät tekee kovasti tuloaan! Haudalla en ole pitkään aikaan käynyt mutta eipä sinne kovin helposti ole päässytkään kun lunta on ollut niin että edes hautakiviä ei ole näkynyt, Kun viimeisetkin pakkaset tästä loppuvat pääsemme vihdoinkin laittamaan hautakiveen Tinjalle oman laatan. Mulla on ihan hirvee ikävä kesää ja sitä ihanaa auringossa oleilua, chillailua ilman mitään stressiä mistään kouluasioista tai muusta!
Onneksi siihen on enään vain 2kk :)9 kommenttia:

 1. Tosi koskettava, mutta silti niin ihana toi uus banneri!

  VastaaPoista
 2. Ei ois pitäny lukee tätä herkällä tuulella, hyvä etten ruvennu itkee ku tuijotin tota banneria! :D Miten pieni, kaunis ja suloinen pikkuihminen siinä <3 Pieni muistutus siitä, miten epäreilu maailma on. Voiettä..

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/07/2013

  Kun kerran kysyit,niin en tykkää.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/08/2013

  mun mielestä sun ei kannata ihan laittaa tuollaisia kuvia nettiin, tai itse koen tuon banerissa olevan kuvan aika hekilökohtaiseksi... eikö tinja kuitenkin ole siinä jo kuollut?

  tämä on vain minun mielipiteeni, an halua loukata tai pahoittaa mieltäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuva on netissä jokatapauksessa jossain blogini syövereissä postauksen yhteydessä, joten en näe siinä eroa onko se bannerissa vai blogitekstin seassa.. Tosin erilaisen bannerin olisinkin halunnut nyt ei ollut aikaa tehdä kummoisempaa

   Poista
 5. Anonyymi4/08/2013

  Ei ehkä paras mahdollinen kuva banneriin. Itse en pidä itseäni mitenkään herkkänä ihmisenä mutta kuva kuolleesta järkyttää aina, en mielelläni sitä katselisi. Mutta blogi on sinun ja sinun on myös pienokaisesi joten tee toki miten parhaaksi näet. Kivaa kevättä!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi4/10/2013

  Hei!

  Löysin blogisi toisten lapsensa menettämistä käsittelevien blogien kautta. Teen sosiaali- ja kulttuuriantropologian rituaalit -kurssin pientutkimusta aiheenani pienten lasten kuolema. Kyse on siis sosiaalitieteestä, jossa tutkitaan ihmisten antamia merkityksiä ja kulttuurisia käsityksiä – tässä esimerkissä lasten kuolemaan liittyen. Blogit ovat mielenkiintoista aineistoa, sillä niissä ihmiset kertovat juuri itse tärkeiksi kokemistaan asioista ja tuovat esille omaa kokemustaan. Tarkastelen pientutkimuksessani siis lapsensa menettäneiden kokemuksia ja käsityksiä niin kutsuttujen eksperttien sijaan, joihin voisi laskea viranomaiset ja hoitotyöntekijät. Asiantuntijuus kääntyy näkökulmassani asianomaisten ominaisuudeksi: vain lapsen menettäneet voivat tietää mitä lapsen menettäminen tarkoittaa. Yksityiskohtaisemmin olen kiinnostunut siitä, miten vanhemmat käsittelevät pienen lapsensa kuoleman ja miten kuollut lapsi pysyy osana hänet menettäneiden elämää mutta on toisaalta kuitenkin poissa.

  Kysyisin sinulta, saisinko käyttää blogiasi aineistonani? Käsittelen blogeja ja niiden kirjoittajia kunnioittavasti. Niin halutessasi voin vaihtaa mahdollisissa suorissa lainauksissa kaikki erisnimet toisiksi ja blogiprofiilisi tietoja en käytä lukuun ottamatta mahdollista nimimerkkiäsi. Lähdeviitteissä blogisi nimi ja osoite tulisivat näkyviin. Teen tutkimusta nyt huhti-toukokuussa keväällä 2013. Jos haluat esittää lisäkysymyksiä, s-postiosoitteeni on sanni.naukkarinen ( at ) helsinki.fi.

  Ystävällisin terveisin,
  Sanni Naukkarinen

  VastaaPoista
 7. Anonyymi4/10/2013

  Juu samaa mieltä
  Valitettavasti että kuva on varmasti sinulle sydämmessä mutta muita se voi jopa hiukan pelottaa mutta sinun blogi ja kellään ei ole siihen sananvaltaa:)

  VastaaPoista
 8. Minusta bannerisi on kaunis <3 surullinen myös, mutta niin on blogisi aihekin.

  VastaaPoista