5/14/2013

Äitien päivä

Äitien päivää vietettiin kotona rauhallisisssa tunnelmissa, mami sai lahjaksi ruusuja, neuleen ja sitten leivottiin vielä kakku :) Aika pliisuksihan tuo äitien päivä jäi sille ehdimme olla yhdessä noin tunnin verran kun äidin piti jo lähteä Ricon luokse karkkilaan. Myös minä sain siskoltani ja hänen poikaystävältään äitienpäivä ruusuja<3 Nikolta taas herkkuja :DD Ensimmäinen äitienpäivä ei ollut ihan sellainen kun kuvittelin sen vuosi sitten tulevan olemaan.. Lähipäivinä ajatuksena olisi mennä haudalle nyt kun laatta ja siihen kuuluva liima ovat saapuneet ja yötkään ei taida enää pakkasen puolelle mennä, niin saa sen laatan sitten kiinni hautakiveen<3  Eipä tässä kai muita kuulumisia sitten ole.. Peruskoulu päiviä ja tunnen voivani ihan mukavasti tilanteeseeni nähden.. Nauttikaahan tuosta ihanasta säästä mikä tuolla ulkona on :)! 
11 kommenttia:

 1. Anonyymi5/17/2013

  Heippa! Hyvää myöhäistä äitienpäivää sinulle. :-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/24/2013

  Eksyin sattumalta blogiisi ja itkuhan siinä tuli kun luin kaikesta kokemastasi. Odotan itse esikoistani rv 20 ja voin vain kuvitella menetyksesi valtavuuden. Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/26/2013

  Oletteko yrittäneet nut vauvaa?

  VastaaPoista
 4. Sattumalta eksyin minäkin blogiisi ja yhdeltä istumalta luin koko tarinan. Toivon koko sydämestäni voimia ja kaikkea hyvää Sinulle ja Nikolle. <3 Olette joutuneet kestämään paljon, enemmän, kuin soisi kenellekään.

  - anu

  VastaaPoista
 5. Minäkin eksyin sattumalta blogiisi ja luin koko tarinan yhdellä istumalla. Toivon paljon voimia ja kaikkea hyvää Sinulle ja Nikolle! <3 Olette jouneet kestämään paljon, enemmän, kuin soisi kenellekään.

  - anu

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6/06/2013

  Voisitko tehdä postauksen sun ja nikon tarinasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://saya-and-imperfect-life.blogspot.fi/2012/10/mun-ja-nikon-rakkastarina.html <- Toisesta blogista löytyy :)!

   Poista
 7. Anonyymi6/24/2013

  voitko vastata kommentteihin? onko tää blogi jo kuollu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi etten ole vastaillut on ollu hieman hiljaista blogien kanssa, Tänne blogiin en osaa hirveästi mitään kirjoitella sen takia kirjoittelen (ainakin yritän) toiseen blogiini.

   Poista
 8. Anonyymi7/31/2013

  mikset postaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni postaisin mutta en keksi aiheita tänne blogiin. Toiseen blogiin sen sijaan on helpompi kirjoittaa kun tätä oon pitänyt vaan vauva asioihin keskittyvänä :)

   Poista