8/17/2013

Hankintoja Tinjalle

Multa pyydettiin postausta tavaroista joita olimme jo ehtineet Tinjalle hankkia, valitettavasti me olemme laittaneet kaiken jo varastoon sillä tavaroiden esillä pitäminen tuntuu ikävältä, joten mulla ei ole yhtään kuvaa meidän hankinnoista,  Olimme ajatellut hankkivamme kaiken vasta juuri ennen syntymää ja syntymän jälkeen joten meillä ei ollut vielä suuria hankintoja tehtynä. Jotain pieniä meillä kuitenkin oli.. Toivottavasti tämä postaus on edes hieman lähellä sitä mitä lukija toivoi minulta..

1.  Ensimmäisiä hankintoja Tinjalle teimme ennen kun saimme tietää vatsassani köllöttelevän palleron olevan tyttö, Ensimmäinen suuri hankinta olikin pinnasänky, ostimme suloisen limen vihreän pinnasängyn sillä se sopisi molemmille sukupuolille. Myöhemmin saimme vielä toisen pinnasängyn jonka oli tarkoitus jäädä äidilleni.

2. Tämän lisäksi nikon sisko oli kysynyt josko haluaisimme heidän käyttämättömän hoitopöytänsä ja se tuntui fiksulta sillä mitä sitä turhaan ostaa uusia jos voimme saada hyväkuntoisen hoitopöydän täysin ilmatteeksi. Emme kuitenkaan koskaan ehtineet hakea hoitopöytää nikon siskon luota. Saimme häneltä myös hyppykeinun.

3. Lisäksi meille olisi annettu sitteri ja turvakaukalo emme kuitenkaan kokeneet aiheelliseksi hakea niitä vielä sillä raskaus oli vasta puolessa välissä emmekä halunneet täyttää äidin asuntoa vauvan tavaroilla, vaan ajattelimme että hakisimme kaiken vasta kun saisimme oman asunnon.

4. Sitten tuli aika jolloin saimme tietää vauvan olevan tyttö, silloin teimme ensimmäisiä vaatehankintoja suurimmalta osin vaaleanpunaista, vaaleanvihreää ja valkoista, kaikki tuntui niin uskomattomalta! En voinut uskoa miten niin pienet vaatteet olisivat sopivia kohta syntyvälle tytöllemme. Meillä on vauvalle vaatteita ihan kamalasti, luulen että kaikkia ei olisi edes ehditty käyttämään, kasvaahan pikkuiset niin nopeasti. Meillä oli paljon potkuhousuja, paitoja, sukkahousuja, mekkoja, yövaatteita, sukkia, pipoja, bodyja, haalareita, talvivaatteita, oikeastaan ihan kaikkea! Sitten meillä oli myös vähän isompia vaatteita, ajalle kun vauva alkaa kasvamaan. Saimme myös paljon vaatteita tutuiltamme. Vietinkin muutamia hetkiä hypistellen pikkuruisia vaatteita ja ajatellen miten yhdistelisin niitä asukokonaisuuksiksi vauvalle.


5. Tämän lisäksi kävin vielä hakemassa äityspakkauksen, joka sisälsi jos jonkinmoista tavaraa ja vaatetta.
saimme myös sairaalasta libero-pakkauksen.

+ Juuri päivää ennen kuin jouduin osastolle olin katsellut netistä erilaisia rattaita, ja löysinkin ihanat vaunut!
Pinkin väriset vaunut joissa oli kukkasia, ajatuksissani oli että tilaisin vaunut illalla heti kun olisin päässyt kotiin sairaalasta, toisin kävi, en päässytkään enää kotiin vaan jäin osastolle joten en ihan ehtinyt maksaa monta sataa euroa pinkin värisistä rattaista. Onneksi! Sillä koskaan ei voi tietää jos tulevaisuudessa meille siunaantuisikin poika ja olisimme taas joutuneet ostamaan uudet rattaat. Olin myös lisäksi ehtinyt katsella valmiiksi jo kaikenlaista muuta mitä tulisimme tarvitsemaan ja jättänyt kauppaan odottelemaan sitä päivää kun pääsisimme ostoksille.

En ole edes ihan varma onko tuossa kaikki, mutta muuta ei nyt tule mieleen. Nyt meillä on kaikki yhä säästössä tulevaisuutta varten, enkä aijo luopua tavaroista missään vaiheessa, vaan saavat siellä rauhassa odotella kunnes niille tulee käyttöä, toivottavasti lähi tulevaisuudessa!:)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi8/18/2013

  Hei. Löysin tämän sun blogin tänään ja olen nyt lueskellut sitä. Olen itkenyt paljon, teidän ja Tinjan tarinan takia, sekä oman tilanteeni. Hyvin läheisen sukulaiseni pienellä pojalla on vakava sairaus, joka ei enää parane. Tiedämme kaikki, että menetys on edessä jossain vaiheessa. Suru on jo nyt suunnaton, en osaa edes kuvitella, mitä se on sitten, kun poika lähtee lopullisesti luotamme. Mutta haluaisin nyt kiittää sinua tästä blogista: vaikka olenkin itkenyt paljon ja surrut puolestanne, olet antanut toivoa. Toivoa siitä, että surunkin jälkeen voi jatkaa elämää. Ikävä ei varmasti katoa koskaan, mutta kipu laimenee ja elämä jatkuu. Kiitos siitä ja jaksamisia teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos kommentista, on ihanaa jos blogini auttaa muita samassa tilanteessa olevia saamaan toivoa siitä että elämä jatkuu joskin vähän erilasena vaikka suru onkin kamalin mitä koskaan voi kokea. Olen niin pahoillani teidän puolesta, sanani eivät edes riitä kertomaan sitä. Tiedän minkälaista tuskaa ja surua te koette, en tovoisi sitä kenellekkään. Pitäkää toisenne lähellä ja jakakaa suru yhdessä, minua ainakin auttoi siitä puhuminen miehelleni joka kävi läpi aivan samaa kuin minä. Nauttikaa joka hetkestä jonka saatte viettää pojan kanssa, kerätkää muistoja joita voitte myöhemmin muistella. Kun meidän vauva menehtyi minulle lähetettiin kortin jossa luki näin: Uskon että jokaisella ihmisellä on maan päällä oma tehtävä joka pitää kohdata elämän aikana, siksi jokainen elämä on jo ennalta valmistettu, niin maan päälle syntyvä lapsi on jo kulkenut pitkän matkan. Joidenkin ei tarvitse jäädä maan päälle, riittää että he käyvät, vaikka he käyvät vain lyhyesti, niin he eivät koskaan jätä rakkaitaan, he ovat aina lähellämme. Halusin jakaa nämä sanat myös sinun kanssasi, Hirmuisesti voimia teille!<3

   Poista
 2. Anonyymi8/18/2013

  Onneksi kaikelle löytyy käyttöä tulevaisuudessa! :) <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9/03/2013

  Voimia sinulle ja Nikolle. Itse mentin rakkaan tyttöni vuosi sitten. Hän kuoli aivo kasvaimeen ollessaan 3-vuotta vanha. Tiedän miten vaikeaa on menettää lapsi, mutta toivottavasti teillä onnistaa vielä joskus! =) Mukavaa että jaksat kirjoittaa tälläistä blogia.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/30/2013

  kaipuunne vauveliinne ei koskaan häviä , mutta vuosien mittaan muistot kultaantuu , muistelette sitä rakasta pientä vauvelia jota saitte pitää niin pienen hetken vain . olette joutuneet nuorina kokemaan , mitä on lapsen menetys , mutta se on teille myös rikkaus ,pystytte ymmärtämään ja tukemaankin muita saman asian kokeneita .teille tulee vielä käyttöä vauvanvaatteillenne ,saatte uuden tai uusia pikkupalleroita.siunausta tulevaan,,,,,,,

  VastaaPoista